titel 2

Zalm broccoli taart

IngrediŽnten:
- 1 grote struik broccoli
- gesnippert uitje
- 1 blikje zalm op water
- pakje diepvries hartige taart deeg
- zout en peper
- 3 eieren
- bakje knoflook-kruiden roomkaas

Bereiding:
Spreid de plakjes deeg uit over het aanrecht zodat ze kunnen ontdooien.
Beboter een taartvorm of ovenschaal
Snij de broccoli in roosjes en leg ze ongeveer 5 minuten in water dat tegen de kook aan zit. Laat ze daarna uitlekken.
Kop de eieren los met de kruidenkaas en breng eventueel verder op smaak met zout en peper.
Drappeer de ontdooide plakjes deeg in de taartvorm of overschaal. Laat de plakjes overlappen met ongeveer een kwart centimeter en druk je randjes op elkaar. Prik met een vork gaatjes in de bodem.
Verspreid de roosjes broccoli over de bodem en daarover de stukjes uitgelekte zalm. Giet het ei-kaas mengsel over de taart.

Bak de taart in een voorverwarmde over op 200 graden in 35 minuten gaar.

[Home] [De bodem] [Recepten] [Vegetarisch] [Internationaal] [Bij de borrel] [Overig] [A-F] [G-L] [M-R] [S-Z] [Van advies] [Het kook winkeltje] [Recept leveren?]

Copyright www.hartigetaart.nl

engelse vlag
Nederlandse vlag1